Workshops

Yann Chocolaterie La Poutré brengt u graag alle kneepjes van het vak bij met een workshop bonbons maken in Winsum. In enkele uren leert u ambachtelijke en overheerlijke chocolade snoepgoed te creëren. Aan het einde van de dag mag u uw zelfgemaakte kunstwerkjes vanzelfsprekend met u meenemen.

Chocoladekunstwerkjes leren creëren

Tijdens de bonbonworkshop gaan we gezamenlijk aan de slag met het vervaardigen van chocoladelekkernijen met een smakelijke vulling. De bedoeling is dat de buitenkant perfect knapperig is en dat de vulling wegsmelt op uw tong. We gaan te werk met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo maakt u dus enkel pure chocoladeproducten. Daarbij helpen we u om zelfs de kleinste details perfect te maken. We zullen ons overigens niet alleen bezighouden met bonbons maken gedurende de workshop, we leren u tevens chocoladedoosjes gieten. Leuk als personeelsuitje, vriendinnenavond of vrijgezellenuitje!

Praktische informatie

De bonbonsworkshop is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar en is voor 5 tot 9 personen. De sessie vindt plaats in onze chocolaterie aan de Westerstraat 37 in Winsum en neemt ongeveer 3 uur in beslag. In overleg kunt u de cursus boeken van zondag t/m woensdag gedurende de hele dag of van donderdag t/m zaterdag in de avonden. De prijs bedraagt € 40,00 per persoon. Dit is inclusief de benodigde ingrediënten en gebruik van materialen.

Neem contact op met Yann Chocolaterie La Poutré als u een workshop bonbons maken wilt inplannen bij ons binnen provincie Groningen. U bereikt ons via het telefoonnummer 0595-442444 of via het contactformulier. We staan al voor u klaar om u voor heel even in de schoenen van een chocolatier te laten staan.