Bonbons

Bij Yann Chocolaterie La Poutré kunt u terecht voor overheerlijke bonbons in Winsum. Onze speciaalzaak staat bekend om haar ambachtelijke lekkernijen en onze chocolatiers doen er alles aan om prachtige kunstwerken te creëren. Wij verwerken overigens alleen natuurlijke ingrediënten in onze producten.

Ambachtelijk van binnen én van buiten

Met onze chocoladesnoepjes beleeft u een soort ontdekkingsreis, iedere hap is namelijk een sensatie. Elke bonbon is knapperig van buiten en voorzien van een zachte vulling die wegsmelt op uw tong. Wij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste details perfect zijn. Zo zien onze kleine kunstwerkjes er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens enorm lekker. De aantrekkelijke buitenkant vertelt u al meteen wat voor smakelijke vulling u aan de binnenzijde kunt verwachten. In onze chocolaterie in Winsum bent u van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Tevens een leuk uitje als u toevallig in Groningen bent.

Producten met een puur karakter

Voor onze bonbons maken we enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder E-nummers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Pistachebonbons maken we bijvoorbeeld ook echt met pistachenoten en framboosbonbons van verse frambozen. Daarbij kunnen we onze pure producten geheel volgens uw wensen ontwikkelen. We kunnen zelfs rekening houden met bepaalde allergieën. Laat ons weten wat u wenst en waar u van houdt en wij maken een mooie creatie voor u. In principe kunnen we alles personaliseren met een tekst, afbeelding of logo. Tijdens de feestdagen maken we bovendien chocolaatjes met een bepaald thema. Onze delicatessen zijn dus eveneens leuk en geschikt om cadeau te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling doorgeven? U bereikt Yann Chocolaterie La Poutré door te bellen naar 0595-442444 of door het contactformulier in te vullen. Bekijk hier een deel van ons assortiment.

Assortiment