Relatiegeschenk

Het perfecte relatiegeschenk in Winsum of elders in Groningen vindt u bij Yann Chocolaterie La Poutré. Wij maken uw relatiecadeaus van chocola, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo heeft u dankzij ons altijd een volmaakt en uniek presentje voor uw (zaken)relaties of voor speciale gelegenheden.

Originele cadeaus voor uw relaties

Als bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk een goede impressie achterlaten op personen uit uw netwerk en/of klantenbestand. Om die reden staan wij niet alleen klaar om relatiegeschenken voor Kerst, maar tevens voor andere gelegenheden te creëren. Bij ons is het mogelijk om verschillende producten van chocola te laten voorzien van logo’s, bedrijfsnamen, teksten en afbeeldingen. Een relatiegeschenk is dan ook veel meer dan een cadeautje alleen. Het is van grote meerwaarde wanneer u uw bedrijf wilt positioneren en uw imago wilt versterken. Vooral met de ambachtelijke en overheerlijke chocolade van Yann Chocolaterie La Poutré maakt u een onvergetelijke indruk op de ontvangers.

Bezorgen of ophalen

De lekkernijen vervaardigen we enkel met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Onze producten zijn dus niet alleen zalig, ze hebben ook nog eens een puur karakter. Geef uw wensen aan ons door en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wenst u bijvoorbeeld bonbons? Of wilt u liever chocoladedoosjes? Samen met u spreken we af wanneer uw bestelling klaar dient te zijn en wanneer we het relatiegeschenk kunnen leveren. Bezorgen doen we gratis bij grotere orders binnen Winsum en omgeving. Voor kleinere opdrachten of bestellingen verder weg brengen we in overleg bezorgkosten in rekening. Uiteraard kunt u de cadeaus tevens komen afhalen in onze chocolaterie.

Wilt u originele relatiegeschenken bestellen bij Yann Chocolaterie La Poutré? Neem contact met ons op door te bellen naar 0595-442444 of door het contactformulier in te vullen. We staan u spoedig te woord.

Assortiment