Over Chocolaterie La Poutré

Welkom bij Yann Chocolaterie La Poutré, uw chocolaterie in Winsum. Wij staan bekend om onze overheerlijke, ambachtelijke bonbons en chocoladelekkernijen. Alle producten vervaardigen we met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Puur genieten staat voorop en ons doel is om van chocolade prachtige kunstwerkjes te maken die ook nog eens verrukkelijk smaken.

Over onze zaak

Het begint allemaal bij Iwikje la Poutré. Deze zeer ondernemende dame is al haar hele leven idolaat van chocolade. Ze begon in 2013 vanuit huis met haar eigen bonbonlijn ‘Puur Iwikje’ met 12 verschillende zelfgemaakte smaken. Al snel kreeg ze de mogelijkheid om een chocolateriezaak over te nemen. Op 6 februari 2015 opende de chocolatier de deuren van haar winkel die ondertussen is uitgegroeid tot een waar begrip binnen de regio. De chocolaterie levert inmiddels zelfs aan verschillende banketbakkers, delicatessenwinkels en restaurants. Zo vindt u onze producten bij onder andere Banketbakkerij Jullens in Groningen, ’t Kappertje in Zuidhorn en paviljoen van de dame.

Voor de mooiste creaties

Naast een standaard assortiment met bonbons zijn wij veelal bezig met het creëren van huwelijkscadeaus en relatiegeschenken. We vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en om zelfs de kleinste details perfect te maken. Daarbij zijn de mogelijkheden met chocolade eindeloos. Of u nu bijvoorbeeld een chocoladedoosje of een trouwboeket van chocola wenst: wij maken het voor u! Bovendien kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht voor een workshop waarbij u alle fijne kneepjes van het vak leert.

Kom gerust eens langs bij Yann Chocolaterie La Poutré tijdens openingstijden of maak een afspraak buiten deze tijden. Dit doet u door te bellen naar 0595-442444 of door het contactformulier in te vullen. Via een van deze wegen kunt u eventueel ook een bestelling doorgeven.