Huwelijkscadeau

Zoekt u naar een uniek huwelijkscadeau in Winsum of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Yann Chocolaterie La Poutré. Al onze producten van chocola zijn ambachtelijk, overheerlijk en staan garant voor het volmaakte bruiloftsgeschenk. Desgewenst kunt u de delicatesse zelfs laten personaliseren.

Eindeloze mogelijkheden

Op het moment dat u het bruidspaar eindelijk mag feliciteren, wilt u natuurlijk wel klaarstaan met een perfect cadeau. Onze huwelijksgeschenken zijn daar zeer geschikt voor, want wie houdt er nu niet van chocolade? Van een chocoladereep tot een doosje bonbons: deze lekkernijen zijn voor iedereen een geliefd presentje. We kunnen de delicatesse eveneens voorzien van een tekst of afbeelding. Zo heeft u dankzij Yann Chocolaterie La Poutré altijd een origineel en gepersonaliseerd cadeau. De mogelijkheden zijn bovendien oneindig. Wenst u bijvoorbeeld een bruidsboeket van chocola? Of zoekt u naar een chocolaterie die alle gasten van bonbons bij de koffie kan voorzien? Bij ons is alles mogelijk!

Heerlijke en ambachtelijke producten

Buiten dat onze producten er prachtig uitzien, smaken ze ook nog eens zalig. De ontvangers zullen gegarandeerd genieten van een betoverende smaak en een lekkernij die delicieus wegsmelt op de tong. Elk huwelijkscadeau bereiden we op ambachtelijke wijze met natuurlijke ingrediënten. E-nummers en kleur-, geur- en smaakstoffen zijn uitgesloten en we kunnen indien gewenst rekening houden met allergenen. Eventueel kunnen we tevens rekening houden met bepaalde smaken als u weet waar de ontvanger van houdt.

Wenst u binnen Groningen een cadeau voor een huwelijk van Yann Chocolaterie La Poutré uit Winsum? Bel naar 0595-442444 om uw bestelling door te geven. Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. We helpen u graag verder.

Assortiment